KITCH

За нас

Кои сме ние?

Ние сме двама представители на зодия риби. Обичаме да правим нещата по наш си начин – нестандартно. Вярваме в каузи и мечти по-големи от нас. В училище бяхме слаби ученици, а на работа бяхме прекалено ексцентрични, затова напуснахме – заедно. И рамо до рамо основахме KITCH. Без излишни правила и сериозности.

Създадохме KITCH за тези, които се влюбват в мечтите си и застават смело зад идеите си. За тези, които изпъкват в тълпата. За тези, които обличат хаoса и го превръщат в изтънчен KITCH.

Йорданката

Трендсетър, 100-процентова простачка и истински джентълмен. Президент на едно поколение, което гледа на  живота от хумористичната страна и не се взима много на сериозно. Работата с Йордан е много смях, вдъхновение и пак смях. Това са думите, с които мога да опиша моя приятел и партньор.  Благодаря, че сме в това заедно.

– Твоя простачка, Вили ❤️

yordankata-picture
aboutuspic2

Вили

В предишните си животи, Вили Стоянова е завършила всичките специалности в света – от психология до маркетинг. Вили е написала книга на бизнесдамата-простакеса и е умът на нашия KITCH! Да работиш с нея е пълен паприкаш, който на финален етап се превръща в един гурме миш-маш с 3 звезди мишлен. Тя е основателка и кралица на зодия риби и 100 процента я пере съчмата.

– От Йордан за милата му Вили

KITCH

Бисквитките се използват, за да функционират Уебсайта по-добре и по-ефикасно. Бисквитките са необходими, за да може да се движите из Уебсайта, както и да използвате услугите и функциите им. Подробна информация можете да намерите и в нашата политика за поверителност.